Guillermo Cordero García UPF Investigador Researcher Profesor

 

 

 

 

Sóc Professor al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona) i membre del Research and Expertise Centre for Survey Methodology (RECSM). Anteriorment vaig treballar com a Investigador a la Fundación Juan March i al Departament de Ciència Política i Relacions Internacionals de la Universidad Autónoma de Madrid.

Les meves principals línies de recerca són el comportament electoral, la religiositat i la ideologia a Europa, l'estudi de la selecció i el reclutament d'elits polítiques i l'anàlisi dels sistemes electorals. Actualment formo part de diferents projectes de recerca relacionats amb el comportament polític, l'estudi d'elits i dels sistemes electorals. 

Sóc Doctor en Ciència Política i Màster en Democràcia i Govern per la Universidad Autónoma de Madrid. També sóc Llicenciat en Sociologia, especialitzat en l'ús de tècniques de recerca aplicades a les ciències socials, amb cursos de formació al Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS), la University of Essex i la University of Michigan.